Werkwijze

Om garant te staan voor uw privacy werkt Roos MammaCare alleen op afspraak. Er is dan alle tijd voor persoonlijke aandacht en een vakkundig en eerlijk advies. Tijdens een kopje koffie en of thee worden uw medische achtergrond en uw wensen besproken. Uiteraard bent u ook welkom voor alleen een lingerie- of  badkleding afspraak.

Vergoedingen
De kosten van een borstprothese worden vergoed via uw basisverzekering.
Roos MammaCare regelt de declaratie. Vergeet niet uw verwijzing en uw verzekeringspapieren mee te nemen. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of zij ook een zwemprothese, prothese lingerie en prothese badkleding vergoeden.

Klachtenprotocol
Roos MammaCare stelt alles in het werk om u als klant tevreden te stellen. Wij staan garant voor de prothesen, lingerie en badmode die u via ons aanschaft. De door de leveranciers bepaalde voorwaarden en garantietermijn worden uiteraard nageleefd.

Natuurlijk kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. Uiteraard proberen wij allereerst zelf de klacht naar alle tevredenheid op te lossen. Lukt dit niet dan wordt het door SEMH opgestelde klachtenprotocol gehanteerd. De afkorting SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen.