Werkwijze

Om garant te staan voor uw privacy werkt Roos MammaCare alleen op afspraak. Er is dan alle tijd voor persoonlijke aandacht en een vakkundig en eerlijk advies. Tijdens een kopje koffie en of thee worden uw medische achtergrond en uw wensen besproken. Uiteraard bent u ook welkom voor alleen een lingerie- of  badkleding afspraak.

Vergoedingen
De kosten van een borstprothese worden vergoed via uw basisverzekering.
Roos MammaCare regelt de declaratie. Vergeet niet uw verwijzing en uw verzekeringspapieren mee te nemen. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of zij ook een zwemprothese, prothese lingerie en prothese badkleding vergoeden.

Klachtenprotocol
Roos MammaCare stelt alles in het werk om u als klant tevreden te stellen. Wij staan garant voor de prothesen, lingerie en badmode die u via ons aanschaft. De door de leveranciers bepaalde voorwaarden en garantietermijn worden uiteraard nageleefd.

Roos MammaCare is lid van branchevereniging de Nederlandse Vereniging voor MammaCare Zorg (NVMCZ). Hierdoor zijn wij aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling Erisietsmisgegaan.nl. Een door de SEMH erkende klachtencommissie.